Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (3.34 secunde)
Ne intoarcem la ora de iarna Duminica, 30 octombrie (in noaptea de sambata spre duminica, 29 spre 30 octombrie), trecem la ora de iarna!
Atunci cand vrei sa-ti mentii sau imbunatatesti starea de sanatate fizica si psihica, sa combati obezitatea si sa faci profilaxia diabetului sau afectiunilor cardio vasculare este bine sa profiți la maximum de sporturile de iarna, sustine dr.
Pentru ca e prilej de tocmeli de Sanmedru, precum si praznic mare de Sfantul Cuvios Dimitrie cel Nou (Basarabov), ocrotitorul Bucurestilor, la Targul de Antichitati Taranesti de la Muzeul Taranului isi dau intalnire 50 de colectionari din toata tara.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri prognoza pentru urmatoarele 3 luni de iarna. Va fi o iarna normala, cu temperaturi reci si zapada. ... DECEMBRIE Temperatura medie lunara va avea valori apropiate de normalul climatologic, local mai coborate in regiunile centrale si nord-estice, dar si mai ridicate in sud-est.
Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger Meteorologii au anuntat ce e va intampla cu vremea in urmatoarea perioada. ... Potrivit directorului ANM, sunt sanse slabe sa avem zapada de Craciun. De altfel, precipitatiile mai bogate vor veni incepand de anul viitor, din luna ianuarie.
Martisorul este un mic obiect de podoaba legat de un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, care apare in traditia romanilor si a unor populatii invecinate. ... Impreuna cu martisorul se ofera adesea si flori timpurii de primavara, cea mai reprezentativa fiind ghiocelul.
Administratia Nationala de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru luna Noiembrie 2019, iar vestea asteptata este ca vine iarna. Chiar daca acum ne putem bucura de vreme ceva mai frumoasa, aceasta va lasa in scurt timp locul frigului in majoritatea regiunilor tarii.
In acest an, iarna va fi foarte punctuala, astfel ca pe 1 decembrie, temperaturile vor ajunge la 0 grade, spun meteorologii. In plus, dupa o duminica de primavara, cu temperaturi crescute, de pana la 17 grade, iarna se va face simtita prin temperaturi negative.
Ce altceva mai pot face cand vad neputinciosi ca toata agoniseala lor de o viata e dusa de ape… Batranii isi fac cruce speriati si parca vad mana lui Dumnezeu care elibereaza urgia din ceruri.
De obicei, iernile la noi arata altfel. Pe primul plan, treceau grijile legate de anotimpul pe care il adora copiii si il injura soferii:
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
Sezonul muraturilor e in toi, iar in Ghencea ele nu lipsesc de la niciun meci.
Gigacaloria ar putea ramane la pretul actual in aceasta iarna pentru bucuresteni.
Iarna-i grea, omatul mare, iar primarii stau la soare. Cam asa s-ar putea sintetiza refrenul cantat in jurnalele de stiri si preluat de ecoul ziarelor care incearca sa suprinda realitatea cu bune si mai ales cu rele.
Iarna-i grea, omatul mare, iar primarii stau la soare. Cam asa s-ar putea sintetiza refrenul cantat in jurnalele de stiri si preluat de ecoul ziarelor care incearca sa suprinda realitatea cu bune si mai ales cu rele.
Romania are pe masa scenariul in care Putin inchide robinetul gazelor, in plina iarna. Ministrul Energiei recunoaste ca daca vom avea o iarna grea putem ajunge la rationalizare.
In acest weekend, Romania trece la ora de iarna. ... Ora de iarna devine, pe an ce trece, tot mai rara pentru ca Uniunea Europeana a creat o dezbatere cu privire la aceasta ora pentru ca se doreste, in mare parte, renuntarea la acest fenomen.
Traficul rutier pe DN17, ce leaga Vatra Dornei de Campulung Moldovenesc, a fost blocat in noaptea de joi spre vineri, incepand cu ora 21.00, din cauza ghetii de pe partea carosabila, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport (F.O.R.T.).
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare:
google-analytics.com